Aksi Piala Dunia Liga Ragbi Diambil oleh Platform Penstriman FITE
toto

Aksi Piala Dunia Liga Ragbi Diambil oleh Platform Penstriman FITE

Piala Dunia Ragbi Liga (RLWC) bermula akhir bulan ini, dan peminat di AS dan Kanada akan dapat mengikuti semua aksi tersebut. Walaupun pilihan PPV pada kabel dan satelit sudah tersedia, perkhidmatan penstriman Fite (FITE bergaya) akan membawa permainan di Amerika Utara juga.

Trofi Piala Dunia Liga Ragbi
Trofi Piala Dunia Liga Ragbi dipamerkan pada 2021 sebelum acara itu Data Pengeluaran SGP ditangguhkan oleh COVID-19. Ia akan kembali pada bulan ini, dan perkhidmatan penstriman FITE telah dapat mendapatkan hak penyiaran. (Imej: Sky Sports )
Fite, yang dimiliki oleh saingan TikTok TrillerVerz, telah wujud sejak sedekad yang lalu. Ia kebanyakannya tertumpu pada sukan pertempuran – oleh itu, namanya. Ia menjadi perkhidmatan penstriman percuma dan berbayar untuk peminat MMA, gusti profesional, seni mempertahankan diri dan banyak lagi.

Itu mengehadkan pangkalan pelanggan berpotensi syarikat, jadi ia mula menambah kandungan baharu. RLWC ialah salah satu rampasan kuasa terbesarnya, dengan Fite turut menyediakan liputan di Afrika, sebahagian Eropah, Jepun dan Amerika Latin.

Kembali ke Perniagaan
Ini mungkin RLWC 2022, tetapi ia sebenarnya berfungsi sebagai versi 2021. Acara tahun lepas tidak pernah berlaku kerana COVID-19, tetapi ia kembali sekarang.

Siri ini bermula pada 15 Oktober dan berlangsung hingga 19 November, dengan semua aksi berlangsung di pelbagai stadium di England. Kejohanan lelaki Togel Sidney merangkumi 16 pasukan, dibahagikan kepada empat kumpulan. Kejohanan wanita merangkumi dua kumpulan empat pasukan setiap satu.

Terdapat juga pertandingan kerusi roda, dengan pembahagian yang sama seperti kejohanan wanita. Ini adalah kali pertama semua pertandingan akan dijalankan serentak.

Fite, yang pernah meyakinkan bekas Presiden Donald Trump untuk memberikan ulasan mengenai perlawanan tinju, akan mempunyai liputan mengenai beberapa acara lelaki dalam perkhidmatan langganan FITE+ di Amerika Utara. Menurut pengumuman syarikat, ia akan menawarkan liputan lengkap pertandingan wanita dan kerusi roda.

Kira-kira enam juta peminat sukan di seluruh dunia tergolong dalam perkhidmatan langganan Fite. Mereka akan mempunyai akses segera kepada permainan, tetapi pilihan lain tersedia. Fite akan menyediakan perlindungan tertentu melalui pilihan PPV untuk mereka yang tidak mahu melanggan Fite+.

Australia Ingin Mengekalkan Mahkota
Peringkat kumpulan 15 Oktober bermula dengan perlawanan antara England dan Samoa, dua pasukan dengan pemain yang kuat dan dahagakan kemenangan. Mereka akan bertemu di St James’ Park dalam perlawanan yang dijangka hangat dipertandingkan.

Seterusnya ialah Australia, yang berharap dapat mempertahankan gelarannya. Pasukan dari Down Under memenangi dua acara RLWC terakhir pada 2013 dan Pengeluaran HK 2017, dan bersedia untuk melakukannya sekali lagi. Australia bertemu Fiji di Stadium KCOM untuk melihat sama ada mereka mempunyai apa yang diperlukan. William Hill memberi mereka peluang sebanyak -227 untuk merebut kejuaraan.

Selepas Australia, yang mempunyai 11 gelaran RLWC, New Zealand (+333) juga merupakan pencabar kuat untuk kejuaraan itu. England (+900), dengan tiga gelaran dan ketua jurulatih baharu dalam tiga kali juara Liga Super Grand Final Shaun Wane, adalah pilihan tempat ketiga untuk menang. Tonga mendapati dirinya dalam senarai juga, mendapat 1000.