Ia Michael Dyer dan kemudian Orang Lain Selepas Hari 1B Acara Utama WPT Legends of Poker
togel

Ia Michael Dyer dan kemudian Orang Lain Selepas Hari 1B Acara Utama WPT Legends of Poker

Kita sering melihat pemain dengan susunan raksasa masuk ke meja akhir, tetapi adalah luar biasa untuk melihat seseorang yang mempunyai kelebihan besar SGP Prize berbanding lawan mereka selepas hanya satu hari. Sebagai perbandingan, terdapat hanya dua pemain lain selepas Hari 1B dengan 400,000 cip, apatah lagi 700,000: Dillon Najor dengan 484,500 dan Joseph Poozhikala dengan 414,000.

Dyer tidak asing dengan menyusun kerepek. Dia menduduki tempat ketiga dalam Acara Utama Poker Siri Dunia 2018, dengan wang tunai $3.75 juta. Dia juga Data SGP mempunyai satu juta dolar lagi dalam pendapatan kejohanan secara langsung di luar skor perubahan kerjaya itu.

Salah satu tangan terbesar Hari 1B datang semasa Tahap 9 tahap kedua hingga terakhir hari itu. Seorang pemain mengalihkan pra-flop all-in untuk 25,500 cip, pemain dalam cutoff memanggil, dan kemudian Tal Avitan memindahkan all-in di atas kedua-dua cip tersebut. Pemain cutoff dengan berani membuat panggilan untuk 100,000 cip.

Cutoff mempunyai 7-7 – tangan yang menarik untuk mengambil pendirian itu – dan menentang QT pemain pertama yang sesuai dan KK Avitan. QT mempunyai sedikit peluang apabila kegagalan jatuh JT-3 (siram tidak dalam permainan untuk pemain itu), tetapi 6 pada giliran dan J di sungai tidak membantu sama ada underdog dan Avitan mempunyai dua kali ganda. kalah mati untuk meningkatkan timbunannya pada masa itu kepada 295,000.

Seperti yang dinyatakan, terdapat satu lagi penerbangan permulaan yang tinggal; Hari 1C bermula sebentar tadi. Pemain dibenarkan untuk memasuki semula setiap penerbangan sekali sekiranya mereka gagal. Ini juga merupakan acara Result SGP “timbunan ke hadapan terbaik”, bermakna jika pemain berjaya melalui Hari 1 dengan lebih daripada penerbangan, mereka membawa timbunan terbesar mereka ke Hari 2. Pendaftaran dibuka sehingga permulaan Tahap 9, yang akan berlangsung secara adil lewat malam Isnin.

Kejohanan itu menarik sejumlah 137 penyertaan pada Hari 1A, dengan 46 pemain berjaya mara ke Hari 2. Terdapat 202 lagi penyertaan pada Hari 1B Ahad dan 65 pemain berjaya sehingga Selasa. Oleh itu, itu adalah bidang 339 penyertaan dan 111 yang terselamat selepas dua penerbangan pertama.

Jangkakan Hari 1C menjadi yang terbesar daripada tiga, seperti yang biasa berlaku. Kejohanan ini memerlukan 177 penyertaan untuk menewaskan jaminan $2.5 juta, jadi Jelajah Poker Dunia harus bernafas lega.