Swintt Deploys Casino lan Live Games karo Campeón Gaming ing Lisensi MGA
toto

Swintt Deploys Casino lan Live Games karo Campeón Gaming ing Lisensi MGA

Supplier kesuwur isi iGaming Swintt wis tikel kaping pindho ing prasetya kanggo pasar iGaming dijamin lan operasi ing lisensi MGA liwat kemitraan karo Campeón Hongkong Pools Gaming . Akibaté, Swintt bakal nyebarake macem-macem konten inovatif lan bespoke sing bakal diintegrasi langsung karo operator B2C .

MGA Platform dening Campeón Entuk Perawatan Swintt
Loro saka game klasik dening Swintt , perusahaan wis sarujuk kanggo padha muter metu katalog SwinttLive. Iki bakal kurban pemain kanggo nemu sing paling apik saka game tradisional Swintt lan maju Live Casino proposisi. Kanggo Campeón Gaming, grup kasebut wis menangake pirang-pirang penghargaan lan bedane, kalebu Best New Casino dening AskGamblers Awards lan Best Casino Program Affiliate dening iGB Affiliate Awards ing 2018 lan 2022.

Kantor grup Athens dijenengi Panggonan Great kanggo Work dening karyawan sawijining, menehi kesaksian ing budaya perusahaan internal sing wis bisa Demo slot gratis kanggo Campeón Gaming dadi raksasa iGaming saestu sukses. Kemitraan anyar bakal ndeleng platform kasebut ditutupi 120 game .

Swintt, sing diluncurake ing 2019 , wis bisa nglumpukake portofolio judhul sing apik banget sing wis sinonim karo iGaming. Sawetara kalebu Master of Books, Extra Win X, Aqua Lord, lan liya-liyane. Ana game sing apik banget kayata Aloha Spirit XtraLock lan Mystic Bear XtraHold sing bakal ditampilake minangka bagean saka pengalaman Campeón Group. Kajaba iku, perusahaan uga nggawe The Crown celebrity slot dibintangi Vinnie Jones .

Ngomentari kemitraan paling anyar, CEO Swintt David Mann tampi kesempatan kanggo nggawa judhul-menang penghargaan perusahaan menyang operator game dipercaya.

“Kanthi teaming munggah karo Campeón Gaming, kita wis partnered karo salah siji saka industri platform anjog kanggo mesthekake game kita katon dening luwih pelanggan ing MGA-dilisensi casino. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke ing wulan-wulan sing bakal teka kanthi janji bakal dadi kolaborasi sing sukses.

CEO Swintt David Mann
Campeón Bungah babagan Kesempatan Kerja karo Swintt
Campeón Gaming Group CCO George Merodoulakis ndhukung manawa merek Result Sidney kasebut minangka salah sawijining sing bangga nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas pengalaman iGaming lan produk game sing paling apik. Liwat kemitraan karo Swintt iki, Merodoulakis percaya yen Campeón wis nemokake mitra sing bener sing nuduhake nilai-nilai Grup kasebut.

Dheweke muji tambahan game live lan slot lan ujar manawa amarga ikatan konten iki, Campeón bakal terus ngirim produk sing apik kanggo pemain sing main ing platform sing dilisensi Malta Grup.